Σε ανακοίνωση μέσω της οποίας καταγγέλλει κύκλωμα που "στήνει αγώνες" προχώρησε η Παναχαϊκή. Η ΠΑΕ διαμαρτύρεται και για τη διαιτησία του νικηφόρου αγώνα της με τα Ψαχνά. Αναλυτικά:
 
"H ΠΑΕ Παναχαϊκή παρά την καθαρή νίκη επί του Ηρακλή ψαχνών και την εξαιρετική εμφάνιση που ευτυχώς αυτή τη φορά συνοδεύτηκε με γκολ, είναι αναγκασμένη να εκδώσει για μια ακόμη φορά ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του νεαρού διαιτητή Σκουλά από τον Βόλο.
 
Δεν γνωρίζουμε πως τον βαθμολόγησε ο παρατηρητής του αλλά εκείνο που είναι βέβαιο είναι ότι μετά τους Σφακιανάκη, Κατσιμίγγο, Νεοφυτίδη , Κοεμτζίδη, Αγγελάκη ήρθε κ ο κ. Σκουλάς για να κάνει μια προκλητικά κακή διαιτησία εις βάρος της Παναχαϊκής.
 
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει χάσει βαθμούς και έχει δώσει συγχαρητήρια σε διαιτητές σαν τους Ζήλο και Τζήλο από τον σύνδεσμο Λάρισας αλλά το να της έχουν στερήσει μέχρι σήμερα τουλάχιστον 15 βαθμούς κακές διαιτησίες και να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας είναι πανελλήνιο φαινόμενο για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
 
Την Κυριακή η Παναχαϊκή δίνει ακόμα ένα πελοποννησιακό ντέρμπι εκτός έδρας και απαιτεί ο κ. Γιαννόπουλος να επιλέξει έναν διαιτητή που να θέλει να βοηθήσει το ποδόσφαιρο και όχι τα σκοτεινά κυκλώματα των χοντρών και άμπαλων της Α’ και Β’ Εθνικής, οι οποίοι για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να ανεβάσουν ομάδες στην Β’ Eθνική που να συμπληρώνουν τετράγωνα στο στοίχημα και όχι ομάδες σαν την Παναχαϊκή που μπορούν να αλλάξουν ακόμα και την συνολική εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Τα κυκλώματα αυτά όμως τελειώνουν, έφτασε η ώρα του εισαγγελέα. 
 
Η κ. Παπανδρέου τους περιμένει όπως τους περιμένει και η δικαιοσύνη για κακουργήματα.
 
Ο ένας που γλύτωσε πρόσφατα από σοβαρά κακουργήματα, από δικαστήριο στο οποίο προήδρευε πρώην αθλητικός δικαστής να περιμένει πολύ σύντομα εκπλήξεις.
 
Τα στόματα έχουν ανοίξει και οι φωνές ακούγονται ξεκάθαρα.
 
Ο κ. Γιαννόπουλος να προσέχει πολύ από εδώ και πέρα γιατί είναι ο ίδιος που είχε ορίσει, αφού τον ξέθαψε πρώτα από τα αζήτητα τον διαιτητή Χρήστου, στο γνωστό παιχνίδι με τον Παναργειακό που στέρησαν την Παναχαϊκή την άνοδο στην Β’ Εθνική.
 
Είναι ο ίδιος που όρισε τους διαιτητές που μας έχουν κατακρεουργήσει και είναι ο ίδιος που ορίζει στα παιχνίδια της Ρόδου μόνο Αθηναίους και Θεσσαλονικείς διαιτητές.
 
Σε αγωνιστικό επίπεδο, σε οργανωτικό αλλά και σε επίπεδο δυναμικής κόσμου καμία ομάδα της Γ’ και της Β΄ Εθνικής δεν μπορεί να κερδίσει την Παναχαϊκή.
 
Είναι αδιανόητο και παγκόσμιο φαινόμενο να προωθούνται στην Β’ Εθνική ομάδες προαστίων και χωριών και επί 3 χρόνια η Παναχαϊκή να κατακρεουργείται από το κύκλωμα που στήνει τα παιχνίδια στην Β’ Εθνική είτε με διαιτητές είτε με ομάδες του κυκλώματος.
 
 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία και πολύ σύντομα θα έρθει η δικαιοσύνη γιατί αυτό είναι και ποδοσφαιρικά σωστό αλλά και γιατί η Παναχαϊκή το αξίζει".