Γιατί, η επιχείρηση επαναπατρισμού των Κινέζων από την Λιβύη μέσω Κρήτης, όπως εξελίχθηκε (διανυκτερεύσεις σε Ηράκλειο – Ρέθυμνο, αναχωρήσεις από Χανιά), ουδένα έπεισε πως η Κινεζική πρεσβεία ήταν που επέβαλλε τις επιθυμίες της στο Ελληνικό κράτος (!!!).
Γιατί, για τον επαναπατρισμό των Φιλιππινέζων έγιναν στο Ηράκλειο συσκέψεις επι συσκέψεων, εκδίδοντο δελτία Τύπου, επι δύο ημέρες ζητούντο διαβεβαιώσεις από τις Φιλιππίνες για την πληρωμή και για το ότι δεν θα διαφύγουν Φιλιππινέζοι και τα αστυνομικά μέτρα ήταν δρακόντεια.
Όμως σε ότι αφορά στον επαναπατρισμό των Μπαγκλαντέζων (που δεν επρόκειτο να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία) τους ξαπόστειλαν στα Χανιά χωρίς να ζητηθεί καμία εγγύηση, χωρίς να κινητοποιηθούν οι Περιφερειαρχές αρχές, όπως έγινε στο Ηράκλειο. 
Με απλά λόγια. Το χρήμα, οι διανυκτερεύσεις, η θετική δημοσιότητα στο Ηράκλειο (και λίγο στο Ρέθυμνο). Η ταλαιπωρία, η απλή μεταφορά τράνζιτ, η αρνητική δημοσιότητα στα Χανιά.
Για να δούμε. Θα έχει κάποιος το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του ή θα αφήσουν να μεγαλώνει το ρήγμα που οι ίδιοι προκάλεσαν στον συγκρητισμό που διαφήμιζαν προεκλογικά.

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook