Το επτάχρονο αγόρι, το οποίο είχε πυροβολήσει στο κεφάλι ο πατέρας του στις 25 Μαΐου προτού αυτοκτονήσει, υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο της αυστριακής πόλης Σανκτ Πέλτεν.

\”Παρά τις προσπάθειες της ιατρικής ομάδα, το παιδί πέθανε στις αρχές του απογεύματος\”, διευκρίνισε ο Μπέρνχαρτ Γιάνι, εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Ο πατέρας του αγοριού όπως δημοσιεύει το news247.gr, προφανώς έπειτα από μια οικογενειακή διαμάχη, εισέβαλε στο σχολείο του παιδιού την περασμένη Παρασκευή, το έβγαλε από την αίθουσα όπου βρισκόταν, το οδήγησε προς τα αποδυτήρια και το πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ύστερα από έρευνες, οι διωκτικές αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν τον πατέρα, ο οποίος είχε διαφύγει με αυτοκίνητο. Το όχημά του βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε έναν γκρεμό, 60 χλμ δυτικά της Βιένης και στο εσωτερικό του το πτώμα του δράστη, ο οποίος είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.

Στον άνδρα, τον οποίο χαρακτηρίζουν βίαιο, είχε απαγορευθεί λίγες ημέρες νωρίτερα να επιστρέψει στο σπίτι του, καθώς είχε επιτεθεί στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook