Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή υποδοχής των τουριστών της TEZ TOUR που καταφθάνουν με την Blue Bird Airways που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, μέσα στο χώρο στάθμευσης \”L\”, του Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης».

Το TEZ TOUR διοργάνωσε την σεμνή αυτή τελετή υποδοχής της πρώτης πτήσης από Μόσχα, σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρία \”Bluebird Airways\” , εγκαινιάζοντας έτσι την μαζική άφιξη των πελατών τoυ για τη νέα θερινή τουριστική περίοδο.

Η εκδήλωση είχε τοπικό χρώμα με απώτερο στόχο την ανάδειξη τόσο της Κρήτης, ως αγαπημένου προορισμού, όσο και την τόνωση της αισιοδοξίας -που απαιτείται να επικρατήσει από όλους- στο μέτωπο του Τουρισμού ενώ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επιτυχημένης του πορείας της ΤΕΖ TOUR στην Ελληνική αγορά και της αναμενόμενης και επιβεβαιωμένης αύξησης της ροής των πελατών της και στους πέντε Ελληνικούς προορισμούς, που σε επίπεδο Κρήτης αγγίζει το 75% σε σχέση με το 2011.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι φορείς του νησιού όπως ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης Σταύρος, ο Αερολιμέναρχης Ηρακλείου κ.Γιώργος Πλιάκας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Γιάννης Μπρας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Μιχάλης Βλατάκης , ο Αντιπρόεδρος της Ενώσεως Ξενοδόχων κ. Μανώλης Μανούσος , ο Διοικητής – Σμήναρχος της 126 Σμηναρχίας μάχης κ. Άγγελος Αντωνογιαννάκης ο Υποδιοικητής – Σμήναρχος της 126 Σμηναρχίας μάχης κ. Παντελής καθώς και εκπρόσωποι της Ελληνικής αστυνομίας του Πυροσβεστικού Σώματος, όλων των αρχών του Αερολιμένα Ηρακλείου και δημοσιογράφοι.Μικρές εκδηλώσεις – καλωσορίσματα πραγματοποιεί η εταιρεία  και στους Αερολιμένες Κέρκυρας και Ρόδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook