Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, υπέγραψε τη σύμβαση ανάπλασης της πλατείας του Κεραμουτσίου, ένα έργο το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα αναπλάσεων των πλατειών των οικισμών του δήμου, που υλοποιεί η δημοτική αρχή. 

Στόχος αυτών των παρεμβάσεων, είναι η ανάδειξη των παραδοσιακών στοιχείων κάθε οικισμού, έτσι ώστε να είναι επισκέψιμοι και λειτουργικοί από ντόπιους και ξένους τουρίστες.

 Στο Κεραμούτσι ειδικότερα, προβλέπεται η πλακόστρωση τμήματος της πλατείας, η τοποθέτηση ειδικού εξοπλισμού ανάπαυσης, η διαμόρφωση νέας στάσης λεωφορείου, κλπ. 

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 60.000 ευρώ, η ολοκλήρωσή του υπολογίζεται σε διάστημα 4 μηνών και χρηματοδοτείται από πόρους του δήμου Μαλεβιζίου.

 Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του, τονίζει τη βούληση της δημοτικής αρχής να συνεχίσει τις αναπλάσεις αυτές σε ολόκληρο το δήμο, με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας των οικισμών. 

«Η ανάδειξη των παραδοσιακών στοιχείων όλων των οικισμών μας, αποτελεί βασικό μας μέλημα» τονίζει ο Κ. Μαμουλάκης. 

«Συνεχίζουμε την εφαρμογή του προγράμματός μας, βρισκόμαστε σε ένα αρκετά καλό σημείο και αξίζουν συγχαρητήρια στα στελέχη όλων των υπηρεσιών του δήμου για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν!».