Μικρά κορίτσια εξαναγκάζονται να κάνουν σεξ με φορείς του AIDS και εν συνεχεία να τους παντρευτούν γιατί σύμφωνα με έναν μύθο, αν ο φορέας έρθει σε σεξουαλική επαφή με παρθένα, μπορεί να θεραπευθεί!

Δεν πρόκειται για κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για απίστευτα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στο Ανατολικό Ακρωτήρι της Νοτίου Αφρικής. Το ρεπορτάζ του CNN αφήνει άναυδο το κοινό.

Δωδεκάχρονα κορίτσια, όπως μεταδίδει το διεθνές πρακτορείο, εξαναγκάζονται να παντρευτούν με οροθετικούς άνδρες της ίδιας φυλής, ώστε οι τελευταίοι να εξαγνιστούν από την αρρώστια! Πολλές φορές μάλιστα, οι απαγωγές των μικρών κοριτσιών είναι εικονικές, καθώς οι ίδιοι οι γονείς τους δέχονται να παραχωρήσουν τις κόρες τους έναντι πινακίου φακής!

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες μικρού κοριτσιού που έχει πέσει θύμα απαγωγής για να παντρευτεί με οροθετικό.

«Με φώναξε η γειτόνισσα που έμενε δίπλα, και με ρώτησε αν ήθελα να παντρευτώ. Εγώ απάντησα όχι. Αμέσως εκείνη μου είπε ότι σε περίπτωση που αρνηθώ, θα με έπαιρναν με τη βία και θα με χτυπούσαν. Το επόμενο βράδυ, η γυναίκα ήρθε στο σπίτι μου, με πήρε και με πήγε στο ποτάμι. Ήταν βρίσκονταν επτά άνθρωποι που περίμεναν και μου είπαν ότι ο γέρος άνδρας που βρισκόταν μπροστά μου ήταν πλέον ο άνδρας μου, είτε μου άρεσε είτε όχι. Στη συνέχεια με έβαλε στο κρεβάτι, έβγαλε τα ρούχα του και επιχείρησε να με βιάσει. Εγώ αντιστάθηκα αλλά κάποια στιγμή κατάφερε να μου ανοίξει τα πόδια…».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook