Η Ελλάδα θα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη στις 18 Ιουνίου σε περίπτωση που οι κάλπες αναδείξουν κόμμα που δε θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της χώρας, καθώς η \’\’ομάδα\’\’ της ευρωζώνης θα \”τιμωρήσει\” τα μέλη της που εξαπατούν, δήλωσε στο CNBC ο διευθυντής του τμήματος διαχείρισης κεφαλαίων της Integral Asset Management, Nick Dewhirst.

\’\’Η Ευρωζώνη είναι μια ομάδα όπου υπάρχουν και \’\’απατεώνες\’\’ οι οποίοι ξεφεύγουν μέχρι τη στιγμή που γίνονται αντιληπτοί και σε εκείνο το σημείο πρέπει να εκδιωχθούν, αλλιώς όλοι θα συνεχίσουν να εξαπατούν\’\’ δήλωσε χαρακτηριστικά ο Dewhirst.

Αναφερόμενος στην ελληνική περίπτωση τόνισε ότι η ελληνική κοινωνία χτίστηκε στηριζόμενη στην εξαπάτηση και τις μεθοδεύσεις. \’\’Όλοι το κάνουν\’\’ ανέφερε, αλλά τώρα οι ψηφοφόροι στην υπόλοιπη Ευρωζώνη ζητούν εξηγήσεις από την Ελλάδα, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο η \’\’Γερμανία καλείται να αυξήσει το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67 έτη, τη στιγμή που πληρώνει τους Έλληνες οι οποίοι συνταξιοδοτούνται στα 50 τους χρόνια\’\’.

Οι εκλογές θα δώσουν τέλος στην εξαπάτηση

Ο Nick Dewhirst χαρακτήρισε μια τέλεια ευκαιρία την 17η Ιουνίου για να δοθεί ένα τέλος, όπως είπε, στη συνέχιση της εξαπάτησης.

Όπως υποστηρίζει υπάρχει τεράστια \’\’κινδυνολογία\’\’ από την ελίτ της Ευρωζώνης σχετικά με τις επιπτώσεις μιας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ αλλά κάτι τέτοιο, είπε, θα μπορούσε να είναι όχι μόνο εφικτό αλλά και να γίνει ομαλά.

\’\’Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα έκλεινε για μια εβδομάδα και θα εκδίδονταν νέο νόμισμα. Όχι τη δραχμή αλλά πιθανότατα  το Geuro το οποίο θα ήταν σε αναλογία 2/1 με το ευρώ για τη σωστή διόρθωση του ευρώ\’\’, συνέχισε ο Dewhirst, λέγοντας πως αυτό θα άλλαζε την Ελλάδα και την Ευρώπη σε κάτι καλύτερο.

Στην περίπτωση του νέου νομισματικού καθεστώτος \’\’Οι Έλληνες δε θα μπορούσαν πλέον να αγοράζουν τα ακριβά γερμανικά αυτοκίνητα και οι Γερμανοί θα μπορούσαν να αγοράζουν ελληνικές βίλες\’\’ σημείωσε.

Έτσι, \’\’οι άνεργοι νέοι της χώρας θα έβρισκαν δουλειά λόγω της άνθισης του τουρισμού\’\’, ενώ παράλληλα \’\’θα μπορούσαν οι Έλληνες να κατηγορούν τους ξένους\’\’.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook