Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι οκτάχρονο αγοράκι από τη Ρωσία, όταν στην προσπάθεια του να βγει από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε για διακοπές, προσέκρουσε πάνω σε γυάλινη πόρτα, η οποία στην συνέχεια θρυμματίστηκε, καταπλακώνοντας το.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 12:20 το μεσημέρι, όταν ο 8χρονο αγοράκι που βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας για διακοπές μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά του, στην προσπάθεια του να βγει από εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου σε εξωτερικό, δεν αντιλήφθηκε τη γυάλινη συρόμενη πόρτα και προσέκρουσε βίαια πάνω της.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να θρυμματιστούν τα τζάμια, να πέσουν πάνω στο αγοράκι και να το τραυματίσουν σοβαρά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατο του.

Οπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου υπαστυνόμος Γιώργος Οικονόμου, επί τόπου έφτασε η Αστυνομία, η οποία και απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. «Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι τζαμαρίες του ξενοδοχείου έφεραν σημάνσεις, ούτως ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει γυαλί», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook