Μια δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 21χρονου Πακιστανού, η οποία είχε αφαιρεθεί στις 6 Αυγούστου του 2011 από το Δημοτικό Διαμέρισμα Σκούρβουλα του Δήμου Φαιστού, 34 κάλυκες και διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης βρέθηκαν χθες το απόγευμα σε έρευνα στην οικία του 40χρονου και της 28χρονης που όπως είναι γνωστό από χθες συνελήφθησαν για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Σκουρβούλων του Δήμου Φαιστού.

Την έρευνα στο σπίτι του δραστών έκαναν άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παραπάνω.

Υπενθυμίζεται ότι μία ολόκληρη φυτεία με 106 δενδρύλια χασίς ανακάλυψαν στην Μεσσαρά οι άνδρες του τοπικού ΤΑΕ.

Η ανακάλυψη έγινε σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Σκούρβουλα του δήμου Φαιστού και τα δενδρύλια είχαν ύψος από 20 εκατοστά έως και ενάμιση μέτρο.

Η έκταση ανήκει σε 40χρονο βοσκό, ο οποίος το τελευταίο διάστημα εργάζεται στα σφαγεία των Μοιρών. Την ώρα του ελέγχου στην έκταση βρισκόταν η 28χρονη σύζυγός του, η οποία και συνελήφθη ενώ λίγο αργότερα οι αστυνομικοί έφτασαν και στα δικά του ίχνη..

Και οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν την Τρίτη στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook