Ο Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου, στοχεύοντας στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης, κηρύσσει , με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης – Π.Ε. Ηρακλείου , δεκαήμερο ανοιξιάτικων ευκαιριών εμπορευμάτων για όλα τα καταστήματα του Αρκαλοχωρίου , από αύριο Τετάρτη 30 Μαΐου έως το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με σχετική ανακοίνωσή του καλεί όλους τους εμπόρους  να συμμετέχουν, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων απ’ όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές, ανά κατάστημα, περιόδους και να διαθέσουν τα είδη τους σε ελκυστικές τιμές.

«Προσκαλούμε τους καταναλωτές να επισκεφθούν το Αρκαλοχώρι και να κάνουν τις αγορές τους, επωφελούμενοι των χαμηλών τιμών και της ποιότητας των εμπορευμάτων» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, ο Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου θα εκδώσει αφίσα, ώστε τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στη δράση να την αναρτήσουν στις προθήκες των καταστημάτων τους για να είναι εύκολα αναγνωρίσιμα από τους καταναλωτές.

Μοναδική προϋπόθεση της συμμετοχής στο δεκαήμερο , είναι η γνωστοποίηση στον Σύλλογο Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Αρκαλοχωρίου ( Τηλ .Επικοινωνίας 6944-225612 ).