Ως «ελάχιστα αξιοπρεπείς» χαρακτήρισε όσους θέλουν να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε «Εγώ δεν είμαι στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Δεν καταλαβαίνω πως θα συνεβρεθούν. Βέβαια δεν ξέρω αν θα τους δεχθούν ποτέ στο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί που εκλιπαρούν τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη απορριφθεί και είναι ελάχιστα αξιοπρεπείς».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm πρόσθεσε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραμυθιάσει τον ελληνικό λαό και έκανε λόγο για δημαγωγία και προπαγάνδα, ενώ εκτίμησε ότι το μνημόνιο δεν μπορεί να αλλάξει.

«Όλα τα κόμματα κάνουν το ίδιο. Δίνουν τη ψευδαίσθηση ότι υπάρχει δυνατότητα επανδιαπραγμάτευσης. Αυτό που θα συμβεί μετά τις εκλογές είναι ότι με μεγάλη πίεση οι εταίροι θα θέσουν προς εφαρμογή τα μέτρα γιατί χάσαμε δυο μήνες. Ουσιαστική αλλαγή των όρων του μνημονίου δεν θα υπάρξει, όποιος λέει το αντίθετο δημαγωγεί τον ελληνικό λαό» ανέφερε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Για τα άσχημα εκλογικά αποτελέσματα του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι δεν μπορεί να πάει πιο κάτω από το 13% και είπε: «Εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Τσίπρα».

Σχετικά με το νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αν πρέπει να είναι 30αρης σημείωσε: «Μπορεί να είναι και 20αρης, εγώ τρελαίνομαι για τα νιάτα. Μακάρι να μπορούσα να βγάλω το καπέλο μου και να υποκλιθώ σε έναν 30αρη. Όταν όμως ακούω τον Τσίπρα που εκφράζει παλαιοκομμουνιστικό λόγο, τότε δεν έχω ούτε σεβασμό, ούτε τάση να συζητήσω. Εκφράζει ότι πιο παλιό και αραχνιασμένο».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook