Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων του παραρτήματος του ΤΕΙ Κρήτης εξέδωσε ο δήμος Αγίου Νικολάου τονίζοντας ότι αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για φοιτητές από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται: 

Η εισαγωγή φοιτητών στο τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων του παραρτήματος Αγίου Νικολάου ΤΕΙ Κρήτης, δίνει άλλη μία σημαντική προοπτική σπουδών στους φοιτητές.

Το εν λόγω τμήμα εκπαιδεύει τους φοιτητές σ’ ένα σύγχρονο αντικείμενο με καλές προοπτικές εργασίας και μαζί με το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής, συγκροτούν μια καλή πρόταση για τους υποψήφιους.

Ιδιαιτέρως ελκυστική είναι η πρόταση για τα δύο τμήματα όσον αφορά κυρίως τους φοιτητές της Κρήτης που μπορούν να σπουδάσουν στα συγκεκριμένα τμήματα, εξασφαλίζοντας ένα καλό επίπεδο γνώσης, σ’ ένα άριστο ακαδημαϊκό περιβάλλον με καταξιωμένους καθηγητές και με άριστες υποδομές.

Παράλληλα, στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, τα δύο αυτά τμήματα, αποτελούν μία πολύ καλή πρόταση για οικονομικότερες σπουδές για τους φοιτητές από την κρήτη.