Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της αγαπημένης ταινίας μικρών και μεγάλων “The Lion King”, (Ο βασιλιάς των λιονταριών), θύμισαν σε πολλούς αναγνώστες της εφημερίδας Daily Mail οι φωτογραφίες δύο λιλιπούτειων εκπροσώπων των meerkats, γνωστών και ως suricatta.

Ακριβώς όπως και στην ταινία, στη θέση των λιονταριών βρέθηκαν ένας ενήλικος meerkat αγκαλιά με το γιο του, να αγναντεύουν τις πεδιάδες της Αφρικής, έχοντας πάρει στάση που μοιάζει σα να ψιθυρίζει ο πατέρας στο γιο «Κάποια μέρα όλα αυτά θα είναι δικά σου».

\"\"

Η τρυφερή αυτή στιγμή αποτυπώθηκε από το φωτογραφικό φακό του 48χρονου γερμανού Thomas Retterath, κατά τη διάρκεια σαφάρι στην MakgadikgadiSalt Pan της Μποτσουάνα.

Ο ίδιος εξομολογείται ότι στην αρχή του θύμισαν «μεθυσμένους άνδρες που προσπαθούν να στηριχθούν ο ένας στον άλλον, στο δρόμο της επιστροφής μετά από μερικά ποτηράκια στην τοπική μπυραρία», όμως συνταξιδιώτες του επέμεναν ότι η σκηνή ήταν σα να είχε βγει από τη γνωστή ταινία κινουμένων σχεδίων.

Οι Meerkats που στέκονται χαρακτηριστικά στα πίσω πόδια τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ανιχνεύσουν την περιοχή για εχθρούς ή θηράματα, απαντώνται κυρίως στην έρημο Καλαχάρι της Νοτίου Αφρικής και έχουν μέσο όρο ζωής τα 14 χρόνια.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

real

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook