Τις Βρυξέλλες επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και είχε συνάντηση στο Ευρωκοινοβούλιο με τον πρόεδρο του EFD (Ευρωπαϊκή Ομάδα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία) Νάϊτζελ Φάρατζ, που παρέθεσε γεύμα προς τιμή του.

Κύριο αντικείμενο της συζήτησης που είχαν οι κ.κ. Καρατζαφέρης και Φάρατζ ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εξ αιτίας της παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης, καθώς και η γενικότερη κατάσταση που δημιουργεί η κρίση χρέους στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Στο γεύμα παρακάθησε ο Γεν. Διευθυντής της ομάδας Εμμανουέλ Μπορντέζ και οι ευρωβουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Τζαβέλα και Ν. Σαλαβράκος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος ο κ. Καρατζαφέρης, ευχαρίστησε τον κ. Φάρατζ για την συνδρομή του στην αντιμετώπιση της κρίσης και χαρακτήρισε ιδιαιτέρως εποικοδομητικές τις απόψεις του επικεφαλής της ευρω-ομάδας. Επίσης ανακοινώθηκε ότι ο κ. Φάρατζ θα συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε ειδική ημερίδα που θα οργανώσει ο ΛΑ.Ο.Σ. τον Σεπτέμβριο, με γενικό θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης και της Ελλάδος».

Στο μεταξύ ανακοινώθηκαν από τον κ. Καρατζαφέρη τρεις νέες προσχωρήσεις στο ΛΑΟΣ, δύο από τη Ν.Δ. και μια από την Κοινωνική Συμφωνία.

Πρόκειται για τους κ. Γιώργο Μιχαλόπουλο, πρώην Διαμερισματικού Συμβούλου στον Δήμο της Αθήνας με την Ν.Δ., και Τρύφωνα Μπουγά, πολιτευτή της Ν.Δ. στην Β\’ Περιφέρεια της Αθήνας, καθώς και του κ. Ελευθ. Στυλιανέλλη, από την Κοινωνική Συμφωνία.

Τέλος σε μήνυμά του προς τις γυναίκες ψηφοφόρους με αφορμή την σημερινή επέτειο συμπλήρωσης 60 ετών από την ψήφιση στη Βουλή του νόμου για την παροχή πολιτικών δικαιωμάτων στις Ελληνίδες, ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε να ψηφίσουν σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές, χωρίς να υποκύψουν «σε ψεύτικα εκβιαστικά διλλήματα, αλλά με τη διαίσθησή τους και την οξυδέρκεια τους, εκείνους που μπορούν να προσφέρουν ελπίδα και σιγουριά στις οικογένειές τους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook