Υπό τη σκιά της Φυσικής συνεχίζονται οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία αναμένεται να έχουν πτωτική πορεία στις βάσεις εισαγωγής.

Την Δευτέρα οι υποψήφιοι ανάλογα με την κατεύθυνση που ακολουθούν διαγωνίσθηκαν στα Μαθηματικά που κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης και κρίθηκαν για διαβασμένους μαθητές, ενώ χαρακτηρίστηκαν και δυσκολότερα από τα αντίστοιχα περσινά. Σε ότι αφορά σ στα αρχαία ελληνικά τα θέματα δεν έκρυβαν παγίδες.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται την Τετάρτη 30 Μαΐου με την Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης, τη Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης, τη Χημεία – Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).

Tην Παρασκευή 1η Ιουνίου οι υποψήφιοι θα διαγωνισθούν στα Λατινικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης, τη Χημεία Θετικής Κατεύθυνσης, την Ηλεκτρολογία (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό περιβάλλον (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook