Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν, δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012. Πρόσκαιροι όμβροι δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και σε πεδινές περιοχές.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς και στα ορεινά ηπειρωτικά από 8 έως 22 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 31/5, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, χωρίς αλλαγή θερμοκρασίας και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Πέμπτη 31/5, βελτιωμένος θα είναι ο καιρός, με καθαρό ουρανό, μείωση της θερμοκρασίας στους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 31/5, περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, διατήρηση της θερμοκρασίας στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα υπάρχουν αρκετές νεφώσεις, με πιθανότητα βροχής το βράδυ, την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 31/5, περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, διατήρηση της θερμοκρασίας στους 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook