Ξεκινά από σήμερα το δεκαήμερο αγοραστικών ευκαιριών-προσφορών από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου για την στήριξη και την τόνωση της αγοράς,το οποίο στηρίζει η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Το δεκαήμερο των προσφορών όπως ανακοινώθηκε προχθές  σε συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Κρήτης, θα διαρκέσει  έως το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012.

Όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης «Η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, χαιρετίζουμε και στηρίζουμε αυτή την πρωτοβουλία του εμπορικού συλλόγου με όλες μας τις δυνάμεις.

Θεωρούμε ότι σε μια περίοδο έκτακτη, λαμβάνονται και έκτακτες αποφάσεις, και αυτή η απόφαση αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και δυνατότητα για τους καταναλωτές που έχουν τα στοιχειώδη για να ανταποκριθούν σε αυτή, και να στηριχθεί η τοπική αγορά. Από την πρώτη στιγμή της κρίσης, που είναι μεγάλη, βαθιά, και εντείνεται λόγω και των σημερινών καταστάσεων, αυτή η πρωτοβουλία του εμπορικού συλλόγου δίνει μια δυνατότητα-ευκαιρία στον καταναλωτή να προσεγγίσει την αγορά».

Ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου Μανόλης Κουμαντάκης αναφερόμενος στην συγκεκριμένη δράση τόνισε ότι «τους τελευταίους μήνες η οικονομία και τα νοικοκυριά βιώνουν πολύ δύσκολες στιγμές, και στην κατεύθυνση αυτή ο εμπορικός σύλλογος καλεί τους καταναλωτές να κατέβουν στην αγορά όπου για ένα δεκαήμερο θα υπάρχουν προσφορές σε όλες της επιχειρήσεις του εμπορίου. Πρόκειται για ένα κάλεσμα στους Ηρακλειώτες να ψωνίσουν σε χαμηλές τιμές».
 
Ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου επεσήμανε ότι τα δεκαήμερα των προσφορών πρόκειται να συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα.