Ένας αστυνομικός αναγκάστηκε να πυροβολήσει επανειλημμένως και να σκοτώσει τον ένα από τους δυο άντρες που είχαν μπλεχτεί σε συμπλοκή στην περιοχή MacArthur Causeway.

Ο θύτης ήταν γυμνός και μασούσε με μανία το πρόσωπο του τραυματισμένου αντιπάλου του ακόμα και όταν τον πυροβολούσαν.

Σύμφωνα με τις αρχές του Μαϊάμι, δράστης του εγκλήματος ήταν ο 31χρονος Ρούντι Γιουτζίν, ενώ το θύμα ήταν άστεγος εδώ και χρόνια.

"Τα όργανα της τάξης προσπάθησαν να τους χωρίσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο επιτιθέμενος συνέχισε να τρώει το πρόσωπο του αντιπάλου του. Ακόμη και αφού είχαν ανοίξει οι συνάδελφοι πυρ για να τον σταματήσουν. Όταν τελικά ήρθε το ασθενοφόρο, οι νοσοκόμοι διαπίστωσαν ότι το θύμα δεν είχε πλέον πρόσωπο. Tου το είχε φάει", δήλωσε αστυνομικός που ήταν παρών στο CBS Miami.

Τα διεθνή media κάνουν λόγο για επίθεση "ζόμπι" και για το πιο παράξενο και αποτρόπαιο έγκλημα που έχει σημειωθεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με το NBC 6, το 80% του προσώπου του άτυχου θύματος έλειπε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η Miami Herald αναφέρει ότι ο κανίβαλος θύτης προσπαθούσε να βγάλει ακόμα και τα μάτια του άτυχου άντρα που είχε χτυπήσει. Το περιστατικό έγινε μάλιστα κοντά στο πάρκινγκ της εφημερίδας και το έγκλημα καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας.

Αναφέρεται επίσης, ότι διερχόμενοι περαστικοί προσπάθησαν να αποτρέπουν τον θύτη, αλλά εκείνος βρισκόταν σε κατάσταση αλλοφροσύνης. Μάρτυρες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί πριν πυροβολήσουν του ζήτησαν να απομακρυνθεί. "Εκείνος απλά γύρισε το κεφάλι του προς το μέρος τους με κομμάτια σάρκας στο στόμα του και άρχισε να βρυχάται", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν.

Οι αιματολογικές έρευνες συνεχίζονται και εκτιμάται ότι ο θύτης βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, πιθανότατα κοκαΐνης ή ενός νέου παραισθησιογόνου μίγματος LSD.

Το ίδιο εκτιμάται και για το θύμα το οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το γεγονός ότι και οι δύο βρέθηκαν γυμνοί, έχει να κάνει πιθανόν με τις παρενέργειες των ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν το άτυχο θύμα. Ανέφεραν μάλιστα που αντίκρισαν τα πιο ακραία τραύματα που έχουν δει ποτέ σε περιστατικό βιαιοπραγίας.

news247.gr