Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι για ταξίδια, ωστόσο αυτό δεν πτοεί τον κόσμο του ΟΦΗ που ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρόν στην Δράμα, στον Σαββατιάτικο αγώνα απέναντι στην Δόξα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ταξίδι αναμένεται να ξεκινήσει την Παρασκευή το βράδυ (ακτοπλοϊκός) και το Σάββατο όλοι οι οπαδοί των ασπρόμαυρων θα μεταβούν οδικώς με πούλμαν για την πόλη της Μακεδονίας.

Η ζήτηση που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι μεγάλη αφού γνωστοποιήθηκε πως ήδη, δύο πούλμαν έχουν κλειστεί από το Ηράκλειο ενώ είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και τρίτο.

Η επιστροφή υπολογίζεται την Κυριακή το πρωί. Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν για το λιμάνι του Πειραιά και το μεσημέρι της ίδιας μέρα, οι υποστηρικτές του Κρητικού συλλόγου θα μπουν στο πλοίο για να επιστρέψουν στο νησί.

Όσον αφορά στο κόστος για την εκδρομή, αυτό ανέρχεται στα 110 ευρώ περίπου συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων του πλοίου, του πούλμαν, της αναμέτρησης αλλά και η διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί στη Δράμα ετοιμάζονται να βρεθούν και φίλοι του ΟΦΗ από άλλες περιοχές. Συγκεκριμένα, εκδρομές ετοιμάζουν οι Σύνδεσμοι της Αθήνας και Θεσσαλονίκης ενώ αρκετοί ενδέχεται να πάνε στο γήπεδο μεμονωμένοι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook