Έκθεση με θέμα την "Αρπαγή της Ευρώπης" οργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου την Παρασκευής 8 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ .

Με αυτή την πρωτοβουλία ο Εμπορικός Σύλλογος θέλει να συμβάλλει στη πολιτιστική-καλλιτεχνική προβολή του τόπου και της ελληνικής μας κληρονομίας, που τόσο απλόχερα μας προσφέρεται και την οποία επιθυμούμε να θυμίσουμε και να τιμήσουμε με αφιέρωμα σε έναν από τους πανέμορφους μύθους.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Έχοντας ως θέμα την Αρπαγή της Ευρώπης, θα εκθέσουμε έργα από την αρχαιότητα έως σήμερα, στις προθήκες δεκάδων καταστήματων, σε μεγάλο μέρος της πόλης του Άγιου Νικόλαου.

Θα προσθέσουμε αρκετά σχέδια που ευγενικά μας ετοιμάζουν τα σχολεία μας και θα προσφέρουμε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής στους μικρούς μας καλλιτέχνες.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο μας καθώς και τη Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που ανταποκρίθηκαν και πρόθυμα συνεργάζονται μαζί μας και μας στηρίζουν.

Προσκαλούμε τους δημότες μας να συμμετάσχουν και εκείνοι και να απολαύουν την όμορφη και ενδιαφέρουσα πόλη μας.
Θέλουμε επίσης να υποσχεθούμε ότι θα επακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις, αν μας τιμήσετε με το ενδιαφέρον και την εκτίμηση σας.
Για μια πόλη ακόμη καλύτερη, με την προσπάθεια όλων μας!»