Αύριο αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα η επιστολή του Γρηγόρη Αρχοντάκη, ο οποίος θα ξεκαθαρίσει την θέση του αναφορικά με την υποψηφιότητα την οποία κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Χανίων για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της "Δημιουργίας ξανά - Δράση" των κ.κ.Τζήμερου-Μάνου.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν απο ΝΔ-ΔΗΣΥ και μετά απο τις σχετικές πιέσεις, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ.Αρχοντάκης έστειλε ήδη σχετική επιστολή στους κ.κ.Μάνο και Τζήμερο με την οποία - σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες - γνωστοποιεί τους λόγους για τους οποίους είναι υποχρεωμένος να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Προς το παρον, δεν είναι γνωστό, εαν αύριο θα δώσει στην δημοσιότητα αυτή την επιστολή, ή θα συντάξει άλλη με την οποία θα απευθύνεται στους Χανιώτες ψηφοφόρους.

Να σημειωθεί πως όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας χθες, αναφορικά με τις "πιέσεις" και τον συσχετισμό της υποψηφιότητας Αρχοντάκη με την θέση του Χρ.Μαρκογιαννάκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, δεν διαψεύστηκαν ούτε απο την ΝΔ, ούτε απο την "Δημιουργία Ξανά-Δράση".

Αντιθέτως ο Στέφανος Μάνος μέσω του Facebook και του Twitter έκανε λόγο όχι μόνο για πιέσεις αλλά και για "απειλές".

Πάντως το "τοπίο" ξεκαθάρισε όταν αργά το απόγευμα δόθηκαν στην δημοσιότητα οι λίστες της ΝΔ με τον Χρ.Μαρκογιαννάκη να εμφανίζεται ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου στα Χανιά.

Ναπολέων Σαραντίδης
[email protected]