Με την 4η θέση στο αγώνισμα του combo και την 6η στο ομαδικό επέστρεψε από την Ολλανδία (Αϊντχόβεν) και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Γιάννα Γκεοργκίεβα αγωνιζόμενη με την Εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης.

Οι εμφανίσεις της αθλήτριας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ήταν εξαιρετικές, βοηθώντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παρουσιάσει χορευτικά στο νερό, τα οποία απέσπασαν πολύ υψηλές βαθμολογίες από τους κριτές. 

Στο combo, η Ελλάδα, η οποία αγωνίστηκε στον τελικό με τις αθλήτριες Δέσποινα Σολωμού, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Παναγιωτοπούλου, Ευαγγελία Παπάζογλου, Ευαγγελία Κουτίδη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Άννα- Μαρία Αλεξανδρή, Βασιλική Αλεξανδρή, Ειρήνη-Μαρία Αλεξανδρή και Κομινέα Αλιγκούζη, βαθμολογήθηκε με 85.940 βαθμούς στο σύνολο, έχοντας 42.830 για το Τεχνικό μέρος και 43.110 βαθμούς για το Καλλιτεχνικό μέρος.
Όσον αφορά το ομαδικό, η ελληνική ομάδα βαθμολογήθηκε για το Τεχνικό μέρος με 42.560 βαθμούς και για το Καλλιτεχνικό με 42.620 βαθμούς συγκεντρώνοντας στο σύνολο 85.180 βαθμούς.
Στον τελικό πήραν μέρος οι αθλήτριες: Δέσποινα Σολωμού, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Ευαγγελία Παπάζογλου, Ευαγγελία Κουτίδη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Μαρία Αλεξανδρή, Βασιλική Αλεξανδρή και Ειρήνη-Μαρία Αλεξανδρή.
Η Γιάννα Γκεοργκίεβα επέστρεψε από την Ολλανδία χαρούμενη για τη διάκριση που είχε με τα ελληνικά χρώματα, μοιράζοντας, όπως και η Εθνική μας, πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!


nox.gr