Ενώ κορυφώνονται οι ενέργειες και η αγωνία για την εξέταση της Έφεσης του ΟΦΗ, μια δήλωση του Σήφη Κορωνάκη αφήνει αναπάντητα ερωτήματα. 

Ο επικεφαλής της Δ.Ε. ευχαριστεί μέσα απο την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο διαδίκτυο, όλους εκείνους που βοήθησαν οικονομικά και θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. 

Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί. Ο κόσμος του ΟΦΗ χόρτασε από... quiz και επειδή στο πρόσφατο παρελθόν όταν έμεναν κρυφά τα ονόματα των χορηγών στο τέλος είχαμε δράματα, καλό είναι να λένε στη Δ.Ε τα πράγματα με το όνομα τους. 

Συγκεκριμένα ο Σήφης Κορωνάκης δήλωσε :

«Η διοίκηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δώσει λύσεις στα προβλήματα που έχει η ομάδα μας. 


Οπως έχω πει και στο πρόσφατο παρελθόν ο ΟΦΗ έχει ανάγκη μόνο από έργα. Σ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ΟΦΗ πρέπει να ομολογήσω ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι του που είναι κοντά και βοηθούν υλικά τη προσπάθεια που γίνεται. Κι αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ενθαρρυντικό γεγονός. 

Ολους αυτούς τους φίλους που θέλουν σήμερα να κρατήσουν την ανωνυμία τους θέλω να τους ευχαριστήσω για την ειλικρινή τους αγάπη στον ΟΦΗ» δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Σήφης Κορωνάκης.