\’Ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε δυο την Τετάρτη στο Σιάτλ των ΗΠΑ, πριν αποπειραθεί να αυτοκτονήσει λίγες ώρες αργότερα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Γύρω στις 11:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Ελλάδας), ένας άνδρας περίπου 30 ετών, οπλισμένος με πιστόλι, μπήκε σε καφετέρια που βρίσκεται κοντά στο πανεπιστήμιο του Σιάτλ και άνοιξε πυρ.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου και ένας υπέκυψε αργότερα, μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο δράστης διέφυγε μετά το περιστατικό.

Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία κλήθηκε στο κέντρο της πόλης όπου ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα σε πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης.

Ο άνδρας αυτός διέφυγε με αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο.

Αρχικά, η αστυνομία δεν συνέδεσε τα δυο περιστατικά.

Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας με τα χαρακτηριστικά του υπόπτου εντοπίστηκε στο δυτικό τμήμα της πόλης και όταν αστυνομικοί τού ζήτησαν να παραδώσει το όπλο του αυτός το έστρεψε στο κεφάλι του και πυροβόλησε. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε στη συνέχεια ότι ο άνδρας αυτός ήταν ο δράστης στο περιστατικό στην καφετέρια και ο δολοφόνος της γυναίκας στο κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook