Άλλοτε φορώντας μαγιό και άλλοτε λαμπερές τουαλέτες, απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους, τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ξεκινάμε με την Kelly Brook, που συνηθίζει να κάνει τις διακοπές της σε γιοτ κάθε φορά που βρίσκεται στο Φεστιβάλ των Καννών. Έτσι έκανε και φέτος, φορώντας ένα super sexy γκρι ολόσωμο μαγιό, που άφηνε εκτεθειμένες τις καμπύλες της.

\"kelly.jpg\"

Με μαγιό σε γιοτ εθεάθη φέτος και η Elisabetta Canallis, η οποία μπορεί να γύριζε σκηνές για την ταινία «Dictator», αλλά βρήκε το χρόνο να κάνει την ηλιοθεραπεία της και να μας δείξει το απίστευτο κορμί της μέσα στο φούξια μπικίνι της.

\"elisa.jpg\"

Φαν των γιοτ και ο Alec Baldwin που έβαλε τα καλά του, και παρέα με την αρραβωνιαστικιά του, απόλαυσαν ένα πολύ ρομαντικό δείπνο με το φεγγάρι να καθρεφτίζεται στη θάλασσα.
\"baldwin.jpg\"

\"longo.jpg\"

Τα καλά της όμως φόρεσε και η Eva Longoria για ν΄ανέβει στο γιοτ, δίνοντας το παρόν σε party  που έλαβε χώρα πάνω στο υπερπολυτελές πλεούμενο.

Η Gwen Stefani πάλι, προτιμά να φορά casual ρούχα και bikini, απολαμβάνοντας τον ήλιο πάνω στο γιοτ του Roman Abramovich, ο οποίος τη φιλοξένησε για κάποιες μέρες.

\"gwen.jpg\"

Από τις ωραιότερες παρουσίες αυτή της Bar Rafaeli, που όχι μόνο ανεβαίνει στο γιοτ, αλλά ρίχνει και τις βουτιές της, πετώντας έξω τα μάτια των φωτογράφων και των λοιπών παρευρισκομένων με τις εκπληκτικές
της αναλογίες.
\"bar.jpg\"

\"leo.jpg\"

\"leo.jpg\"

Ουκ ολίγες φορές όμως έχουμε δει και τον Leonardo Di Caprio ν’ απολαμβάνεις τις διακοπές του σε γιοτ, παρέα με αιθέριες υπάρξεις.

Το ίδιο και η Blake Lively, η οποία λατρεύει αυτού του είδους τις διακοπές, παρέα με τον Steven Spielberg, ο οποίος απολαμβάνει να χαλαρώνει στο γιοτ του, άλλοτε φιλοξενώντας διάσημους φίλους του, και άλλοτε διαβάζοντας ένα βιβλίο.

\"blake.jpg\"

Παρομοίως και ο Johnny Depp, που δεν χάνει ευκαιρία να κάνει μια βόλτα στη θάλασσα με ένα υπερπολυτελές γιοτ. Το ίδιο και η Penelope Cruz. Οι δυο τους εθεάθησαν Γαλλική Ριβιέρα και πολύ το απόλαυσαν.

\"Johnny.jpg\"

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook