Ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα της Ντόρας Μπακογιάννη με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις κατηγορίες της κατά στελεχών του πολιτικού σχηματισμού, που, όπως υποστήριξε, «ήταν μάρτυρες υπέρ κατηγορουμένων της 17 Νοέμβρη στο δικαστήριο», εκτυλίχτηκε σήμερα, στον τηλεοπτικό αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Η κ. Μπακογιάννη συνομίλησε με τον Π. Σκουρλέτη, εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1 και αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις.

Ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε την κ. Μπακογιάννη για «ολισθηρό δρόμο» και είπε: «Φοβάμαι ότι ο δρόμος που ακολουθεί η κ. Μπακογιάννη κινείται σε λογική πολιτικής αξιοποίησης των θυμάτων της τρομοκρατίας. Είναι ολισθηρό να το χρησιμοποιεί κάποιος». Μάλιστα επιτέθηκε στη κ. Μπακογιάννη λέγοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν «στόλισε η Siemens τα γραφεία» και πρόσθεσε ότι ο λαός την έκρινε και την άφησε εκτός Βουλής. «Μου σηκώνεται η τρίχα με την αντίληψη σας» είπε ο κ. Σκουρλέτης.

Άμεση ήταν η απάντηση της κ. Μπακογιάννη η οποία ζητούσε επιμόνως από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις δηλώσεις στελεχών του για τη 17Ν και συγκεκριμένα των κ.κ Αγγελόπουλου και Γιαννόπουλου.

«Τις ύβρεις σας να τις κρατήσετε» είπε η κ. Μπακογιάννη και ζήτησε να σταματήσει η λάσπη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο της.

Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε ατομικές και προσωπικές τις δηλώσεις και είπε ότι δεν εκφράζουν το κόμμα ενώ κατηγόρησε την κ. Μπακογιάννη ότι στις δηλώσεις της υπάρχει «άρωμα και λογική μυστικών υπηρεσιών. Δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετείτε».

Η κ. Μπακογιάννη κάλεσε τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να «αφήσει τις αηδίες»...

Τέλος, ο κ. Σκουρλέτης ζήτησε από την Μπακογιάννη να καταδικάσει τη δολοφονία Τεμπονέρα από μέλος της ΝΔ και είπε ότι σε αυτή τη δίκη στελέχη της ΝΔ πήγαν ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Από την πλευρά της η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι καταδικάζει κάθε είδους τρομοκρατία.