Η αγωνία κορυφώνεται στο στρατόπεδο του ΟΦΗ για την απόφαση που θα ληφθεί στο θέμα της αδειοδότησης. 
Τα μηνύματα που έρχονται από την Αθήνα δεν είναι αισιόδοξα. Για όλα αυτά μίλησε  Athletic Radio 104,2 ο εκ των νομικών της ΠΑΕ ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης. 
Μεταξύ άλλων ο κος Μανταδάκης είπε: 
Για την περίπτωση της έφεσης του ΟΦΗ
“Έπρεπε να τακτοποιήσαμε κάποια θέματα μέχρι το τέλος και προσπαθήσαμε να δώσουμε λύση σε όλα τα “ανοικτά” ζητήματα. Ήταν μία εμπεριστατωμένη προσπάθεια και αποδείξαμε τα πάντα που μας ζητήθηκαν. Είχαμε μία άρτια παρουσίαση. Αποδείξαμε την βιωσιμότητα της ομάδας. Όσον αφορά τις προσφυγές αποδείξαμε τα πάντα.
Εκτός από εκκρεμείς υποθέσεις που υπάρχουν στο Δικαστήριο. Είμαστε και σε ένα βήμα σωστό με τον Βλόνταρτσικ. Τους εξηγήσαμε τους λόγους. Είχε καταλυτική και πειστική παρουσία ο κ. Ευαγγελάτος. “.
Για το πως θα κρίνει η Επιτροπή
“Πρέπει να τεθούν υπόψη της Επιτροπής και το ουσιαστικό παρά το τυπικό θέμα. Αν μείνουμε στον τύπο και χάσουμε την ουσία θα είναι λάθος από την Επιτροπή. Δεν ξέρω αν θα δικάσουν με βάση το γράμμα ή με το πνεύμα του νόμου.
Ο κ.Δημητρίου δεν έχει δικαίωμα ψήφου και είναι εκτός επιτροπής. Είχε μία αρνητική εισήγηση σε όλες τις ομάδες. Αυτή είναι η επικουρική δουλειά του. Δεν θέλω ούτε να στοχοποιώ ούτε να πω κάτι άλλο εναντίον του. Ας σταματήσει το θέμα με τον κ. Δημητρίου και ας αποφασίσουν οι δικαστές που έχουν και δικαίωμα ψήφου”.
Για τις εκτιμήσεις του για την τελική απόφαση
” Δεν θα πέσω σε αυτήν την παγίδα. Δεν κάνω εκτιμήσεις. Ούτε είμαι αισιόδοξος ούτε είμαι απαισιόδοξος. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε σε μία δίκη τι θα αποφασιστεί. Ο φάκελος μας είναι άρτιος και με βάση το πνεύμα είμαστε οκ. Πρέπει να αποφασίσουν για όλες τις ομάδες με το ίδιο αθλητικό δίκαιο”.
Για το αν ζήτησε αναβολή ο ΟΦΗ
“Όχι, δεν ζητήσαμε αναβολή. Απλά τους είπαμε οτι αν θέλουν να μας κρίνουν μετά από 1-2 μήνες, όταν θα έχουν βγει και οι δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν, αν θέλουν να το κάνουν ας το κάνουν αφού δεν θα παίξουμε και στην Ευρώπη και δεν βιαζόμαστε. Είναι στο χέρι της Επιτροπής να αποφασίσει και αυτό”.
Για την κατάπτωση της εγγυητικής
“Είναι εταιρίες που δεν έχουν σχέση με το αθλητικό κομμάτι. Έχουμε προθεσμία 20 ημερών να το λύσουμε. Δεν επηρεάζει την υπόθεση για την αδειοδότηση. Πρόκειται για άλλη περίοδο όταν ήμασταν στο Παγκρήτιο”.
Για τον αγώνα που έδωσε η Δ.Ε της ΠΑΕ ΟΦΗ
“Υπήρξε ομοψυχία στην διοίκηση και δόθηκε ένας μεγάλος αγώνας από όλους και ελπίζω να συνεχιστεί και την επόμενη μέρα. Θα πρέπει να είμαστε όλοι κοντά και να μην υπάρχουν διαφωνίες και κόντρες”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook