Παρατείνεται η προθεσμία εγγραφών στα τμήματα Αυγούστου των παιδικών σταθμών του Μαλεβιζίου, μέχρι την Τρίτη 10 Ιουλίου 2012.

Η χαμηλή συμμετοχή, η οποία καθιστά απαγορευτική τη λειτουργία θερινών τμημάτων, οδήγησαν το Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας Παιδείας Μαλεβιζίου, να δώσει αυτή την παράταση.

Υπενθυμίζουμε ότι για πρώτη φορά εφέτος, ο Δ. Ο. Κ. Α. Π. ΠΑ. Μ. πήρε την απόφαση να λειτουργήσει θερινά τμήματα νηπίων τα οποία θα εξυπηρετήσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται ήδη στις δομές του και οι γονείς τους είναι εποχιακά απασχολούμενοι σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις.

Μια κίνηση που αποσκοπεί στο να συμβάλει ουσιαστικά στις αυξημένες οικονομικές ανάγκες των εργαζόμενων γονέων του τουριστικού κλάδου και να καλύψει το πρόβλημα της φιλοξενίας των νηπίων κατά τις ώρες εργασίας των γονέων τους.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται για τα τμήματα Αυγούστου, μπορούν να επικοινωνούν μέχρι τις 10 Ιουλίου 2012 με τον Οργανισμό, στα τηλέφωνα 2810821525 και 2810821505 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων

Παράλληλα, γνωστοποιείται ότι οι εγγραφές και επανεγγραφές των νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δ. Ο. Κ. Α. Π. ΠΑ. Μαλεβιζίου, ξεκινούν από την Παρασκευή 1 Ιουνίου και διαρκούν μέχρι τη Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις στα γραφεία του Δ. Ο. Κ. Α. Π. ΠΑ. Μ., στην οδό Καζαντζάκη 11 στο Γάζι (τηλέφωνα για πληροφορίες 2810821525, 2810821505 – κ. Δήμητρα Τριγώνη)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook