Θα είναι τελικά υποψήφιος βουλευτής Χανίων στο ψηφοδέλτιο της \”Δημιουργία Ξανά\”, ο πρώην Νομάρχης και νυν δημοτικός σύμβουλος Χανίων κ.Γρηγόρης Αρχοντάκης, όπως ο ίδιος ξεκαθαρίζει σε ανοιχτή του επιστολή.

Μάλιστα, στην επιστολή του επιβεβαιώνει και όλα όσα είχαν δημοσιευθεί και στο Flashnews.gr, αποκαλύπτοντας ότι ενώ την Δευτέρα 28/5 κατέθεσε δήλωση υποψηφιότητας στο Πρωτοδικείο Χανίων, στην συνέχεια υπαναχώρησε.

Όμως – όπως ο ίδιος γράφει – \”αναφορικά με τους προσωπικούς λόγους αλλά και τα προβλήματα, τα οποία ως αποτέλεσμα είχαν την υπαναχώρησή μου σε σχέση με την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς εκλογές της 17ης Ιουνίου, αυτά αντιμετωπίστηκαν, σε κοινή συνάντηση που είχα σήμερα με τους κ.κ. Θάνο Τζήμερο, Στέφανο Μάνο και Γρηγόρη Βαλλιανάτο, στα γραφεία της παράταξης «δημιουργία, ξανά!», στην Αθήνα.\”

Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ.Γρηγόρης Αρχοντάκης γράφει τα εξής:

\”Φίλες και Φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης, ειλικρίνειας και αποφασιστικότητας, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «δημιουργία, ξανά!»

Σε μια περίοδο όπου η χώρα αντιμετωπίζει το φάσμα της κατάρρευσης, εν μέσω είτε δογματικών, είτε αντιφατικών απόψεων είναι απαραίτητη μια έκφραση λογικής. Σε μια περίοδο, όπου οι παραδοσιακές κομματικές γραμμές χρίζουν αναθεώρησης ακόμα και κατάργησης, καταδικαζόμενες από το λαϊκό αίσθημα, το κίνητρό μου είναι η συμμετοχή σε μια παράταξη απαλλαγμένη από κάθε είδους κομματικές αγκυλώσεις, που διέπεται από δημοκρατικές διαδικασίες καθώς και από μια πολιτική του εφικτού και της κοινής λογικής, χαρακτηριστικά που απαιτούνται σήμερα παρά ποτέ.

Τέλος, αναφορικά με τους προσωπικούς λόγους αλλά και τα προβλήματα, τα οποία ως αποτέλεσμα είχαν την υπαναχώρησή μου σε σχέση με την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς εκλογές της 17ης Ιουνίου, αυτά αντιμετωπίστηκαν, σε κοινή συνάντηση που είχα σήμερα με τους κ.κ. Θάνο Τζήμερο, Στέφανο Μάνο και Γρηγόρη Βαλλιανάτο, στα γραφεία της παράταξης «δημιουργία, ξανά!», στην Αθήνα.

Υ.Γ.
Εάν η Πολιτική στην Ελλάδα ασκούνταν με τον ίδιο ζήλο που ασκείται η παραπολιτική θα ήμασταν «Ελβετία»!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook