Ένα όνειρο ζωής πραγματοποίησε ο 69χρονος ομογενής, Τομ Δημάκης, που ζει στο Λιν της Μασαχουσέτης.

Σύμφωνα με τον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης, ο κ. Δημάκης, γνωστός επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, αποφοίτησε με δίπλωμα ΜΒΑ Διοίκησης Επιχειρήσεων, μαζί με τους τρεις γιους του, Ανδρέα, Τιμόθεο και Ηλία, από το πανεπιστήμιο «Suffolk» της Βοστώνης.

Ο ομογενής πάντοτε ήθελε να παρακολουθήσει ανώτερες σπουδές, μετά την επιστροφή του από τον πόλεμο του Βιετνάμ, το 1967. Ωστόσο, δεν είχε ποτέ του χρόνο, αφού συνέχισε την επιχειρηματική παράδοση της οικογένειάς του, δουλεύοντας νυχθημερόν στην επιχείρησή του «Old Neighborhood Foods».

Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο κ. Δημάκης μαζί με τους τρεις γιους του αφιέρωσε πολύ χρόνο για να μελετήσει τα μαθήματά του στη Σχολή Επιχειρήσεων «Sawyer», του πανεπιστημίου του «Suffolk». Έπαιρναν μαζί τα ίδια μαθήματα, ενώ συνέχιζαν να εργάζονται μαζί στην επιχείρησή τους, η οποία σήμερα απασχολεί 375 άτομα.

Ο γιος του, Τιμόθεος Δημάκης δήλωσε στον αμερικανικό ραδιοσταθμό «WBZ 1030» ότι ο πατέρας του μιλά για εγγραφή στη Νομική Σχολή, αν και ο ίδιος δεν το πιστεύει.

Όπως αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυκας», ο 69χρονος ομογενής είναι από τους μεγαλύτερους ευεργέτες της κοινότητας του Αγίου Γεωργίου του Λιν, της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού και οι δωρεές του ανέρχονται σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook