«Ημέρα Αλληλεγγύης», με στόχο την ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», διοργανώνει ο Δήμος Χανίων, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012.

Ειδικότερα, από τις 09.00 έως τις 13.00 στην Πλατεία του πρώην Λιμενικού Περιπτέρου, αγόρια έως 12 ετών, θα μπορούν να λάβουν μέρος σε αγώνες μπάσκετ 3Χ3, ενώ, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Λίνου Κόκοτου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Κατά την διάρκεια της ημέρας, εθελοντές του Δήμου Χανίων, θα συγκεντρώνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία μπορούν να προσφέρουν όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν, για την ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου».

Σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, Δημήτρης Λειψάκης και Χρυσούλα Χατζηδάκη, απήθυναν  κάλεσμα στους συμπολίτες μας, να αγκαλιάσουν την «Ημέρα Αλληλεγγύης», συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

«Στόχος της Δημοτικής Αρχής ήταν και παραμένει η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας», επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων, προσθέτοντας ότι το «στοίχημα» για τον Δήμο Χανίων, είναι η βιώσιμη και μακροχρόνια λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

«Οτιδήποτε εμάς μας περισσεύει, κάποιοι άλλοι το έχουν απόλυτη ανάγκη», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Λειψάκης, συμπληρώνοντας ότι “στην Ημέρα Αλληλεγγύης”, ενώνονται ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

 Από την πλευρά της η κα Χατζηδάκη, ευχαρίστησε όλους εκείνους που με τις προσφορές τους βοηθούν στη λειτουργία του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», προσθέτοντας ότι καθημερινά παρατηρείται μία αυξητική τάση των προσφορών αυτών καθώς και των πρωτοβουλιών στήριξης της δομής αυτής του Δήμου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook