Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει η Rihanna. Έκανε μία ακόμα γυμνή φωτογράφιση, κάτι που πλέον έχει πάψει να μας κάνει εντύπωση, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον ότι μιλάει για την Cheryl Cole και την αποκαλεί «καυτή».

Οι δυο τους, έχουν πολύ καλές σχέσεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Cheryl Cole έχει εκφράσει την αδυναμία που «τρέφει» στην 24χρονη Rihanna.

Γι\’ αυτό και η RiRi είπε να ανταποδώσει τις φιλοφρονήσεις. Σε φωτογράφιση της για το «Esquire», δήλωσε πως «η Cheryl είναι πολύ καυτή. Τρελαίνομαι να βλέπω τη δουλειά της! Είναι αντικειμενικά πολύ όμορφη!» Μάλιστα τόνισε πως η Cole είναι ιδανική για κριτής του «X-Factor». 

\"\"

Η ποπ τραγουδίστρια δεν δίστασε να απαντήσει και σε αυτούς που την σχολιάζουν επειδή δημοσιοποεί τόσα στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτό μ\’ αρέσει να κάνω. Ζω τη ζωή μου και τη δείχνω!» απαντά.

\"\"

Παράλληλα, απάντησε και για το τραγούδι που ηχογράφησε με τον πρώην της Chris Brown, και δέχτηκε πολλές αρνητικές κριτικές επειδή την είχε κακοποιήσει στο παρελθόν. «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος το θεώρησε τόσο κακό. Για μένα, ήταν απλά μουσική!»

\"\"

Τέλος, αποκάλυψε θα ήθελε να βρει έναν άντρα και να ηρεμήσει πλάι του.

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook