Σημαντική είναι η μέρα για τον ΑΟΧ καθώς θεωρείται πολύ πιθανό να γίνουν πράξη τα όσα είχαν προαναγγείλει οι ποδοσφαιριστές τη περασμένη βδομάδα περί αποχής από τις προπονήσεις.

Τα… ψίχουλα (50-100 ευρώ) που μοίρασαν οι διοικούντες τον ΑΟΧ παραμονές του κρητικού ντέρμπι με τη Χερσόνησο ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής.

Οι παίκτες της Χανιώτικης ομάδας την Τρίτη (8/3) σκέφτονται να υλοποιήσουν τις προαναγγελίες τους για αποχή από τις προπονήσεις, εφόσον οι διοικούντες δεν καταβάλλουν τα δεδουλευμένα και δεν φανούν συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό για αυτό το θέμα να εκδώσουν ανακοίνωση.

Πάντως όλα θα ξεκαθαρίσουν, στη συνάντηση που θα έχουν το μεσημέρι το ποδοσφαιρικό τμήμα και η τεχνική ηγεσία στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, όπου θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις.

Φυσικά για την πρόθεση των παικτών η διοίκηση είναι ενήμερη εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο λόγο του ντέρμπι παραμονής με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου είχε δοθεί παράταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook