Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος την Τρίτη 5 Ιουνίου το Europe direct της Περιφέρειας Κρήτης συμμετέχει σε μια ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη στο φυσικό περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα η κίνηση ενεργών πολιτών «Minoistas» με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης ,το Europe direct Κρήτης-Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου και πολλών εθελοντών, διοργανώνει δύο εκδηλώσεις.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στο πάρκο που βρίσκεται έναντι του υπό κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου(οδός Ν. Πλαστήρα) σε συνεργασία με την ΠΑΕ Εργοτέλης και τις Ακαδημίες της, θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός και βάψιμο των τσιμεντένιων τοιχίων αντιστήριξης του προμαχώνα Μαρτινέγκο.

Την επόμενη Κυριακή 10 Ιουνίου στις 6:30 το απόγευμα , στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων και cd.

Στις 8:30 θα ακολουθήσει συναυλία αφιερωμένη στο περιβάλλον από τα μουσικά σύνολα του Μάνου Παπαδάκη με την «ορχήστρα του Χρέους» και του συγκροτήματος «S.E.E HER» (School of European Education).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook