Τις εργασίες διαγράμμισης της κεντρικής λεωφόρου Α. Παπανδρέου στην Αμουδάρα, οι οποίες ξεκίνησαν σήμερα, επιθεώρησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στα πλαίσια του καλλωπισμού της ευρύτερης περιοχής και εντάσσονται στο ευρύτερο πρόγραμμα της τεχνικής υπηρεσίας και της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου, που αποσκοπεί στην ανάδειξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, του βόρειου μετώπου του δήμου.

Καθαρισμοί παραλιών με τη συμμετοχή και εθελοντικών ομάδων, καθαρισμοί των κάθετων δρόμων που οδηγούν στην παραλία, διανοίξεις οδών σύνδεσης της λ. Ελ. Βενιζέλου με την λ. Α. Παπανδρέου, εργασίες στο τμήμα της δυτικής περιμετρικής οδού που υπάγεται στα όρια του δήμου, φυτεύσεις, αποκαταστάσεις πεζοδρομίων, τοποθέτηση νέων κάδων απορριμμάτων, είναι μερικές από τις στοχευμένες παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η δημοτική αρχή στην ευρύτερη περιοχή.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι και του μετέφεραν το αρνητικό οικονομικό κλίμα που επικρατεί και τη μείωση του τουριστικού ρεύματος. Παράλληλα, συζήτησαν και διάφορα θέματα αρμοδιότητας του δήμου που αφορούν σε έργα και παρεμβάσεις στην περιοχή.

Το δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Δράκος Μαρής και Μανόλης Σαμόλης.