Με γοργούς ρυθμούς υλοποιείται ο σχεδιασμός του Δήμου Ηρακλείου που αφορά τις διανοίξεις δρόμων και αναπλάσεις οδικών αρτηριών σύμφωνα με το σχέδιο πόλης έτσι ώστε να διευκολύνονται κάτοικοι και οδηγοί αλλά και η κυκλοφορία να πραγματοποιείται απρόσκοπτα.

ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
   
Αυτό διαπιστώνει καθημερινά ο Δήμαρχος Ηρακλείου που βρίσκεται σε όλα τα σημεία όπου πραγματοποιούνται παρεμβάσεις όπως σήμερα στην οδό Μάχης Κρήτης (πρώην ΕΒΓH) όπου συνεργεία του Δήμου ξεκίνησαν την διαπλάτυνση του οδοστρώματος με μια ευρεία διάνοιξη έτσι ώστε να αποκτήσει το απαιτούμενο πλάτος των 12 μέτρων.

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ –ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

 Την ίδια ώρα και στη Λεωφόρο Παπαναστασίου οι εργασίες ανάπλασης συνεχίζονται ενώ ήδη έχει πέσει ο πρώτος ασφαλτοτάπητας στο μεγαλύτερο μέρος της ώστε τις επόμενες ημέρες να έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση του δρόμου .
Η Λεωφόρος Παπαναστασίου με νέα πεζοδρόμια ,καινούριο φωτισμό ,δεντροφυτεύσεις και πλάτος 16 μέτρων αναμένεται να αλλάξει την όψη της περιοχής και να γίνει φιλική προς τους πολίτες αλλά και να συμβάλλει στην τόνωση της εμπορικής κίνησης .Σε τρεις μήνες περίπου θα έχει ολοκληρωθεί και το τελευταίο τμήμα της Λεωφόρου προς την Εθνική οδό αφού ο ανάδοχος του έργου έχει ήδη εγκατασταθεί.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗ – ΟΛΥΜΠΟΥ – ΞΑΝΘΟΥ

Σε μία νέα κυκλοφοριακή οργάνωση, με στόχο την αποφόρτιση των οδικών, αξόνων στηρίζεται το σχέδιο του Δήμου Ηρακλείου και για τις οδούς Πιτσουλάκη ,Ολύμπου και Ξάνθου.

Συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς για την δημιουργία κυκλικού κόμβου ,νέων πεζοδρομίων και αποκατάσταση τοιχίων μετά την διάνοιξη για τη διαπλάτυνση της Οδού Πιτσουλάκη .

Κάτοικοι της περιοχής που συνομίλησαν σήμερα με το Δήμαρχο κ. Γιάννη Κουράκη του εξέφρασαν την ικανοποιήσή τους για τη δημιουργία του κόμβου αλλά και γενικότερα για την ανάπλαση των δρόμων αφού όπως είπαν προέχει η ασφάλεια πεζών και οδηγών αλλά και η εικόνα μετά τις παρεμβάσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook