Την άποψη πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ έπαιρνε εντολές από την μαφία εξέφρασε ο Νίκος Τζώρτζογλου. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου χαρακτήρισε τον Σοφοκλή Πιλάβιο λίγο και ανίκανο.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου κατά την ομιλία του στην Γ.Σ τόνισε:

«Λέξη για τα στημένα, τα πλαστογραφημένα έγγραφα, τη φράση ‘ο φερόμενος αρχηγός της Μαφίας έλεγε στον πρόεδρο’. Παίρνατε εντολές από φερόμενη Μαφία και τον αρχηγό της Αχιλλέα Μπέο. Κάνατε ή δεν τα κάνατε; Είναι ψέματα;

Στα στημένα ποια τιμωρία είδατε; Είδατε ίση μεταχείριση στις ομάδες; Αυτό που έπαθε ο Ηρακλής το έπαθαν άλλες ομάδες; Έχετε ανάστημα δυσανάλογο με τη διοίκηση σας κ. Πιλάβιε. Δεν λέω ότι δεν είστε έντιμος, αλλά είστε λίγος και ανίκανος. Ο παράγοντας στα χωριά θέλει αξιοπιστία, χρήμα, ουσία. Στη Δ\’ εθνική, καταργεί η ΕΠΟ το Κύπελλο ερασιτεχνών λόγω οικονομικών και από την άλλη θέλει όμιλο με Κρήτη και Αθήνα.

Να ευχαριστήσω τον κ. Τοπολιάτη που δείχνει ότι προσπαθεί και βοήθησε τα σωματεία. Θα πρέπει να πω μπράβο και συγχαρητήρια στον Βασσάρα, με 2.600 διαιτητές, παρήγαγε το τμήμα ανάπτυξης διαιτησίας. Δεν γίνεται να μην παίρνουν άδειες ορισμένες ομάδες και κάποιοι άλλοι λόγω ονόματος να πάρουν άδεια. Φτάσαμε το παρασκήνιο να καθορίζει το προσκήνιο.

Γιατί έγιναν αυτές οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και γιατί είστε ακόμα πρόεδρος όταν ήσασταν συνομιλητής της Μαφίας; Ακόμα και το εκλογικό σύστημα είναι λάθος, όχι πάνω από μία τετραετία ή δύο όλα τα μέλη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook