Η ομάδα Νέων του Πλατανιά προγραμματίζει ήδη την επόμενη ημέρα και συνεχίζει τα φιλικά, στα οποία ο προπονητής Νίκος Πασβάντης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάζει και ποδοσφαιριστές.
Την Παρασκευή η Κ 19 των \”ερυθρολεύκων\” βρέθηκε στον Αλικιανό και στη φιέστα της Α.Ε. Κυδωνίας για την άνοδο στην Α\’ ΕΠΣΧ και έδωσε φιλικό παιχνίδι στο οποίο κέρδισε με 3-1.
Στον αγώνα αυτόν ο νεαρός τεχνικός του Πλατανιά δοκίμασε τον Νίκο Χαλκιαδάκη, που ανήκει στον Ο.Φ. Αρμένων και ήταν μέλος της Μικτής Νέων της Κρήτης, με τον Ρεθυμνιώτη ποδοσφαιριστή να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις αγωνιζόμενος για ένα ημίχρονο σαν επιτελικός μέσος και στο δεύτερο σαν δεξί χάφ και να σημειώνει και το τρίτο γκολ.
Ακόμα δοκιμάστηκαν ο αρχηγός της Μικτής Παίδων της Κρήτης, Αλέξανδρος Κοντορινάκης και ο Γιάννης Φραγκιουδάκης, που ήταν στις επιλογές της Μικτής Νέων της Κρήτης. Αμφότεροι ανήκουν στον Κρητικό Αστέρα.
Μαζί με τους Νέους του Πλατανιά αγωνίστηκε για ακόμα ένα φιλικό ο Κώστας Τσίτας του Άρη Σούδας, που επίσης ήταν μέλος της Μικτής Νέων της Κρήτης και πέτυχε το πρώτο γκολ, ενώ το δεύτερο σημείωσε ο Γαλανίδης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook