Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Κέντρου Ειδικών Παιδιών «Ο Άγιος Σπυρίδων», πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 2 και αύριο Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 η 2η Ποδηλατοδρομία 250 χιλιομέτρων στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα:
1η ΗΜΕΡΑ
Αφετηρία (Πλατεία Ελευθερίας) 8:00'π.μ., Διακαιοσύνης, Καλοκαιρινού, 62 Μαρτύρων, Γιόφυρος, Ε.Ο. Ηρακλείου Μοιρών, Βενεράτο, Αυγενική, Αγία Βαρβάρα, Γόρτυνα, Μοίρες. Άγιοι Δέκα, Γκαγκάλες Λούρες, Ασήμι, Χάρακας, Πύργος, Ροτάσι, Μεσοχωριό, Καστελλιανά, Δεμάτι, Μάρθα και τέλος της πρώτης ημέρας, Βιάννος με διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ
Βιάννος (αφετηρία 8:30 π.μ.) Μάρθα, Αρκαλοχώρι, Θραψανό, Ευαγγελισμός, Καστέλλι, Ποταμιές, Αβδού, Γωνιές, Μοχός, Σταλίδα, Χερσόνησος, Γούβες και τερματιμός στο Ηράκλειο (Πλατεία Ελευθερίας).

ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
• Μη ανταγωνιστική διεξαγωγή.
• Σε κάθε Δήμο, θα υπάρχει παρουσία συμμετεχόντων μικρών ποδηλατιστών, όπου μαζί με τους αθλητές μας θα πραγματοποιήσουν μια μικρή διαδρομή από κοινού. Θα τους μοιραστούν διαφημιστικά μπλουζάκια, καθώς και Έπαινος – Βεβαίωση Συμμετοχής, από την εκεί Δημοτική Αρχή.
• Σε κάθε Δήμο, θα υπάρχει ολιγόλεπτη στάση για ξεκούραση και τροφοδοσία.
• Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και σε όλη την διαδρομή θα υπάρχει κάλυψη από την Αστυνομία, τους Σαμαρείτες του ΕΕΣ και συνοδεία από οχήματα των διοργανωτών με ιατρό, μασέρ και πλήρη κάλυψη από νερό, ισοτονικά , γλυκά και βρώσιμα είδη.