Κανίβαλος έφαγε την καρδιά και τον εγκέφαλο του συγκάτοικού του.

Ο 21χρονος φοιτητής από τις ΗΠΑ που ομολόγησε ότι έκοψε με ένα μαχαίρι και έφαγε τμήματα του εγκεφάλου του και την καρδιά του συγκατοίκου του συγκλόνισε την διεθνή κοινότητα με το φρικτό έγκλημα, το οποίο παραδέχτηκε με ευκολία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στο φως ο Alex Kinyua εδώ και μήνες έγραφε στο facebook πριν από μερικές εβδομάδες αναφερόμενους σε συμφοιτητές του νέγρους «αν είναι αρκετά δυνατοί ώστε να αντέξουν τις ανθρωποθυσίες που θα λάβουν χώρα και μετά να λειτουργήσουν ξανά ως ανθρώπινα όντα».

Σε άλλες δημοσιεύσεις που είχε κάνει έγραφε ότι «έρχεται εθνοκάθασρη που σας επηρεάσει άμεσα ή έμμεσα τους επόμενους μήνες».

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να αναγνωρίσει τα σαφή κίνητρα του σοκαριστικού εγκλήματος κανιβαλισμού.

Ο Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie, συγκάτοικος του νεαρού φοιτητή από το Maryland Alexander Kinyua, είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Παρασκευή.

Την αστυνομία ειδοποίησε ο πατέρας του δράστη όταν ο αδελφός του Κinyua βρήκε ανθρώπινα μέλη -κεφάλι και χέρια- μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί στο υπόγειο. Πατέρας και γιος εγκατέλειψαν για λίγο το χώρο κι όταν επέστρεψαν τα μέλη είχαν απομακρυνθεί και ο Kinyua έπλενε το μεταλλικό κουτί.