Ενώ η προσπάθεια για την κατάργηση της απαγόρευσης μεταγραφών, από τις ΠΑΕ που τιμωρήθηκαν με αυτόν τον τρόπο λόγω μη αδειοδότησης συνεχίζεται, στον ΟΦΗ δεν έχει κοπάσει ακόμα ο θόρυβος για την αποτυχία της ΠΑΕ να λάβει τη σχετική άδεια από την αρμόδια επιτροπή.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησε να της σταλεί το σκεπτικό της απόφασης που το χαρακτηρίζει άδικη. 

Η ανακοίνωση ανέφερε :

“Η “ΠΑΕ ΟΦΗ” κατέθεσε πλήρη φάκελο από τα έγγραφα και στοιχεία του οποίου αποδεικνύονταν, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι πληρούσε τα κριτήρια του κανονισμού αδειοδότησης.

Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε σήμερα, ότι οριστικά δεν αδειοδοτούμαστε, χωρίς να μας γνωστοποιηθούν επισήμως οι λόγοι που οδήγησαν την αρμόδια Επιτροπή στην απόφαση αυτή.

Ασφαλώς και θα επανέλθουμε μόλις λάβουμε το σκεπτικό, το οποίο αναμένουμε να μας αποσταλεί,“ΑΜΕΛΛΗΤΙ”, με επαρκή αιτιολογία, όπως επιβάλλουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και οι Νόμοι.

Πέρα όμως από την κατάφωρη αδικία εις βάρος της ομάδας μας, αυτό που έχει σημασία, είναι ότι οι σημερινές αποφάσεις αποτελούν “βόμβα στα θεμέλια”του Ελληνικού ποδοσφαίρου και οδηγούν εν μέσω γενικευμένης κρίσης, σε οδυνηρά και αλυσιδωτά επακόλουθα.

Αυτό θα το αντιληφτούν σύντομα όσοι ασχολούνται με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.”