Πλήρως ανανεωμένο, με επιβλητική εμφάνιση και με ολοκαίνουριο κινητήρα και πλαίσιο, το νέο GTS 300i της SYM συνδυάζει την πολυτέλεια με τις υψηλές επιδόσεις φιλοδοξώντας να διατηρήσει την 1η θέση στην κατηγορία του στις προτιμήσεις των καταναλωτών!

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ ξεκινώντας έτσι την Ευρωπαϊκή του πορεία από την άκρη της Μεσογείου! Με την SYM να κατέχει το συντριπτικό ποσοστό της αγοράς, το πολυτελές τουριστικό θέρετρο και η πόλη με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στο Ισραήλ, συνέθεσαν το κατάλληλο για την υποδοχή του νέου GTS 300i!

Οι Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο GTS 300i στους πολυσύχναστους δρόμους του Τελ Αβίβ και να διαπιστώσουν από κοντά τις διαφορές με την προηγούμενη έκδοση EVO.

Το σχεδιασμένο σε «λευκό χαρτί» ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο, προσφέρει 160% μεγαλύτερη στρεπτική ακαμψία, αναβαθμίζοντας παράλληλα και την άνεση. Ο νέος κινητήρας F4 προσφέρει περισσότερη ιπποδύναμη, μεγαλύτερη ροπή και υψηλότερη τελική ταχύτητα.

Το GTS 300i αποδίδει 29 ίππους, έχει κατά 24% αυξημένη ιπποδύναμη σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση ενώ παράλληλα μείωσε τη θερμοκρασία λειτουργίας του κινητήρα. Αξιοσημείωτη είναι η ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου του νέου GTS300i (2,6 l/100km με ταχύτητα 50km/h).

\"\"

Ο νέος κινητήρας F4, το ενισχυμένο σωληνωτό πλαίσιο και οι τροχοί 14” εμπρός και 13” πίσω, συνδυάζονται με τη νέα δυναμική εμφάνιση του μοντέλου, καθώς και την πολυτέλεια και την άνεση που έχουν καθιερώσει το GTS.

Διαθέτει μεγάλο χώρο αποσκευών που φιλοξενεί 2 full face κράνη και ευρύχωρο ντουλαπάκι κάτω από το τιμόνι με παροχή ρεύματος και έξοδο USB. Στον πλούσιο εξοπλισμό του GTS περιλαμβάνονται επίσης τα LED φλας που είναι ενσωματωμένα στους καθρέφτες, τα φώτα ομίχλης αλλά και η αυτόματη λειτουργία των προβολέων πορείας που ανάβουν αυτόματα με τη βοήθεια ειδικού αισθητήρα.

Στην ποδιά, ανάμεσα από τα πόδια του αναβάτη, υπάρχουν αεραγωγοί που κλείνουν ή ανοίγουν κατ’ επιθυμία του, ενώ η μεγάλη ζελατίνα και η άνετη ρυθμιζόμενη σέλα είναι μόνο κάποια από τα πρότυπα που θέτει στον τομέα της άνεσης των αναβατών το νέο GTS.

Το GTS 300i θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το τέλος Ιουνίου, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook