Σε τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη βρίσκεται ο Θάνος Τζήμερος από την Παρασκευή 1 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή. Πιο συγκεκριμένα, χθες Παρασκευή, επισκέφτηκε την πόλη της Σητείας, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Επαγγελματικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο και τον Σύλλογο Ξενοδόχων.

Στη συνέχεια μετέβη στην Ιεράπετρα όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Αναστασάκη, ενώ στις 6 μ.μ. μίλησε στους πολίτες του Αγίου Νικολάου στην αίθουσα του Επιμελητήριου Λασιθίου.

Σήμερα, Σάββατο ο κ. Τζήμερος επισκέφτηκε το Ηράκλειο όπου είχε  διαδοχικές συναντήσεις με το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο, τον Δικηγορικό Σύλλογο, το Τεχνικό Επιμελητήριο, το Οικονομικό Επιμελητήριο και την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου,ενώ η κεντρική ομιλία του είναι προγραμματισμένη για τις 9 το βράδυ αίθουσα "Ανδρόγεω" του Δήμου Ηρακλείου.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου, ο κ. Τζήμερος θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 12:30 μμ  στο Ρέθυμνο στο Σπίτι του Πολιτισμού, στην πλατεία Μικρασιατών και το βράδυ στις 8 μμ στα Χανιά, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ), (Ελευθερίου Βενιζέλου 4), όπου θα παρουσιαστούν και υποψήφιοι βουλευτές Χανίων.