Χτύπησαν για μια ακόμη φορά οι άγνωστοι ιερόσυλοι που δεν έχουν αφήσει εκκλησία χωρίς να την διαρρήξουν στην Ηλεία! Οι δράστες πρέπει να είναι οι ίδιοι που, πριν από ένα μήνα, είχαν εισβάλει σε τέσσερις ναούς στα χωριά νότια της Ζαχάρως χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία…

Αυτή τη φορά, όμως, οι ιερόσυλοι έδρασαν μέσα στη Ζαχάρω, όπου διέρρηξαν τον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και παραβίασαν το φιλόπτωχο ταμείο. Ούτε τώρα, όμως, στάθηκαν τυχεροί αφού δεν βρήκαν για να αρπάξουν περισσότερα από 20 ευρώ! Τα πήραν, πάντως, κι αυτό κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι είναι πιθανότατα τοξικομανείς που αναζητούσαν έστω και λίγα μετρητά για τη δόση τους.

Η μεθοδολογία ταιριάζει με αυτή που ακολούθησαν οι ιερόσυλοι που έκαναν … περιοδεία σε τέσσερις ναούς διάφορων χωριών στις 9 Φεβρουαρίου. Τότε, είχαν διαρρήξει τον ναό των Αγίων Θεοδώρων παραβιάζοντας την πλαϊνή είσοδο και το παγκάρι από το οποίο πήραν λιγότερα από 100 ευρώ και τους ναούς του Αγίου Αθανασίου και του Αγίου Κωνσταντίνου όπου δεν βρήκαν ούτε… δεκάρα στα παγκάρια! Το ίδιο συνέβη και στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην κοινότητα του Γιαννιτσοχωρίου όπου βρήκαν άδεια το παγκάρι και το φιλόπτωχο ταμείο και τα πέταξαν τσαντισμένοι στην αυλή του ναού!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook