Παγκάκια και τραπέζια από κατάστημα είχαν βάλει στο μάτι δύο άτομα  ηλικίας 21 και 29 ετών, τα οποία συνελήφθησαν  χθες το απόγευμα, στο Ηράκλειο, από Αστυνομικούς του Α’ & Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου.

Ειδικότερα, στις  12.00 χθες το μεσημέρι οι δύο δράστες ενεργώντας μπήκαν σε κατάστημα 34χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν δύο ξύλινα παγκάκια, ένα μεταλλικό τραπέζι και μία σιδερένια σωλήνα συνολικής χρηματικής αξίας 500 ευρώ, τα οποία επιχείρησαν να φορτώσουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Οι πράξεις τους έγιναν αντιληπτές από τον 34χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος τους ακινητοποίησε. Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τους συνέλαβαν.

Σε συμπληρωματική κατάθεση του οιδιοκτήτης του καταστήματος, κατήγγειλε την κλοπή μεταλλικών αντικειμένων, οικοδομικών υλικών και σωληνώσεων χρηματικής αξίας 1.000 ευρώ, από εξωτερικό χώρο του καταστήματός του, πράξη η οποία πραγματοποιήθηκε  κατά το χρονικό διάστημα 01/02-06-2012.

Κατόπιν έρευνας σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 29χρονου συλληφθέντα στην περιοχή Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.