Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση « ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2011» του Δήμου Μαλεβιζίου που διοργανώθηκε τη Καθαρή Δευτέρα από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού , Αθλητισμού και Περιβάλλοντος σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους και συνεταιρισμούς γυναικών του Δήμου.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση μεταφέρθηκε στο κέντρο «ΝΙΔΑ» όπου το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γ. Κοκκαράκης.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το γαϊτανάκι του πολιτιστικού συλλόγου Αμμουδάρας και συνέχισε με χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων Γαζίου, Τσαλικακίου, Αγ. Δημητρίου, Αμμουδάρας, Κορφών, Γ. Πετούσης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διοργανώθηκε από τον ΔΟΠΠΑΜ σε συνεργασία με το Π.Σ. Κορφών, Διαγωνισμός Μαντινάδας με κριτική επιτροπή του συλλόγου Κρητών Στιχουργών « Μ. Καυκαλάς».

Το πρόγραμμα πλαισιώθηκε με ζωντανή κρητική μουσική από τα τοπικά συγκροτήματα των Γ. Βαμβουκάκη-Γ.Καλομοίρη, Μ. Καλλέργη και έκλεισε με τον Ν. Γωνιανάκη.

Παραβρέθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο κ. Κ. Μαμουλάκη και το Δημοτικό Συμβούλιο, οι κ. Β. Κερκέρογλου, Μ. Στρατάκης, Φ. Παρασύρης, Μ. Σκραφνάκη, Λ. Αυγενάκης. Την εκδήλωση αγκάλιασαν πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.

Ο πρόεδρος και η οργανωτική επιτροπή του ΔΟΠΠΑΜ ευχαριστούν τους χορηγούς και όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook