Η Βουλιαγμένη μετά το κύπελλο Ελλάδος κατέκτησε και το πρωτάθλημα, κερδίζοντας σε έναν συγκλονιστικό 5ο τελικό τον Ολυμπιακό με 11-10 στα πέναλτι.
Οι \”μπέμπηδες\” πήραν τη σειρά των τελικών με 3-2 νίκες, με τις δύο τελευταίες επικρατήσεις να έρχονται στη διαδικασία των πέναλτι.
Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της επιτυχίας της Βουλιαγμένης οι τρεις Χανιώτες πολίστες Μανώλης Μυλωνάκης, Μάνθος Βουλγαράκης και Νίκος Κουλιεράκης.
Πέρα από τους τρεις αθλητές που έχουν βγει από τα \”σπλάχνα\” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, στο \”τιμόνι\” του ΝΟΒ βρισκόταν ένας πρώην πολίστας του ΝΟΧ, ο Τεό Λοράντος.
Ο Μυλωνάκης \”γράφει\” τη δική του ιστορία αφού έγινε ο πρώτος Έλληνας πολίστας που κατακτάει το πρωτάθλημα με τρεις διαφορετικές ομάδες (Εθνικό, Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη).
Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί μετά από μία δύσκολη χρονιά, καταφέραμε και πήραμε το νταμπλ. Ήταν κοπιαστική χρονιά, κουραστήκαμε γιατί είχαμε και τις υποχρεώσεις με την Εθνική αλλά τουλάχιστον ανταμείφθηκαν οι κόποι μας. Η Βουλιαγμένη είχε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό και ελπίζω να τη διατηρήσει στο μέλλον για να ευχαριστήσει τον κόσμο της και με άλλες επιτυχίες, γιατί της αξίζει», ενώ για τα πρωταθλήματα με τρία διαφορετικά… σκουφάκια είπε: «Όλα αυτά είναι περισσότερα δημοσιογραφικά. Βέβαια, με κάνει χαρούμενο, νιώθω τυχερός που σε κάθε ομάδα που βρισκόμουν έχω πάρει τίτλο, αλλά αυτό οφείλεται πάνω από όλα στην ομάδα. Σε κάθε ομάδα που έπαιζα υπήρχε καλό υλικό και καλά παιδιά».
Τα 8λεπτα: 2-2, 2-2, 2-2, 1-1
Παράταση: 0-0, 0-0
Πέναλτι: 3-4
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Λοράντος): Καρούντζος 1, Γούνας 1, Αφρουδάκης 2, Μυλωνάκης 1, Ελμισιάν 1, Βλαχόπουλος 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μουρίκης 1, Δελακάς 3, Χατζηκυριακάκης 1, Κόλιανιν 1, Μάζης 1.

Λευτέρης Αντωνακάκης 

Φωτο onsports.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook