Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η Βραζιλία είναι η χώρα του ποδοσφαίρου, του καφέ, της σάμπα και των ωραίων γυναικών. Με πρότυπο τη δημοφιλή Gisele, που έφτασε να θεωρείται το κορυφαίο και πιο ακριβοπληρωμένο όνομα στο χώρο του μόντελινγκ, πολλά κορίτσια από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής επιδιώκουν να ακολουθήσουν τα βήματά της.
Μία από τις κατά καιρούς προβαλλόμενες ως επίδοξες διαδόχους της Gisele είναι και η αποκαλούμενη… «μαύρη Gisele», κατά κόσμον Emanuela de Paula. Είναι ένα από τα πιο πρόσφατα και καλοπληρωμένα «αγγελούδια» της Victoria\’s Secret και πρόσωπο της εταιρείας ρούχων ΝΕΧΤ, ενώ έχει φωτογραφηθεί γυμνή και για το ημερολόγιο της Pirelli, το 2009.
Με λευκή Βραζιλιάνα μητέρα, αφρο-Βραζιλιάνο πατέρα, ύψος 1,76μ. και αναλογίες 84-59-89, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς πήρε… εισιτήριο διαρκείας για τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης. Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της από τα εννέα της χρόνια, μέχρι τα 15 της ήταν ήδη έμπειρο μοντέλο και το 2005 ξεχώρισε, κλείνοντας συμβόλαια με σχεδιαστές και οίκους μόδας, όπως οι Ralph Lauren, Bill Blass και Zac Posen. Έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες των DKNY, GAP Body, Hush Puppies, MAC, Mixed, Prescriptives, Sephora, Tommy Hilfiger, Top Shop και Victoria\’s Secret.
Μάλιστα, πριν από τρία χρόνια βρέθηκε στην 11η θέση της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων, με εισόδημα 2,5 εκατ. δολαρίων ετησίως.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook