Το σύνολο των στελεχών του ΜΑΚΡΟ cash and curry, μαθητές, μέλη του ΔΟΠΠΑΜ, της εθελοντικής ομάδας Μαλεβιζίου και της δημοτικής κοινότητας Γαζίου, πραγματοποίησαν έναν ακόμα εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας της Αμουδάρας.

Με αφετηρία τη Βαγιά και κίνηση προς τα ανατολικά, οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες δεν άφησαν ούτε σκουπιδάκι στην αμμουδιά, «παραδίδοντας» στους λουόμενους μια πεντακάθαρη παραλία.

Η εταιρεία ΜΑΚΡΟ φρόντισε και για το κολατσιό των εθελοντών, προσφέροντας χυμούς και κρουασάν, ενώ γυμναστές από το δημοτικό γυμναστήριο Μαλεβιζίου διοργάνωσαν διάφορες αθλοπαιδιές για τους παρευρισκόμενους.

Το ενεργό παρόν έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Π. Περάκης και Κ. Φασουλάκης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΜ Γ. Αεράκης και η αντιπρόεδρος του Μ. Αντωνογιαννάκη, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γαζίου Β. Απλαδά και η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Μ. Καρούζου.

Δράσεις καθαρισμού της παραλίας της Αμουδάρας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με την υποστήριξη της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Μαλεβιζίου, του ΔΟΠΠΑΜ, του δημοτικού διαμερίσματος Γαζίου, και της ομάδας εθελοντών Μαλεβιζίου. Για το σκοπό αυτό, η δημοτική αρχή, προσκαλεί κάθε επιχείρηση, φορέα ή σύλλογο ο οποίος επιθυμεί να συμμετάσχει ενεργά σε αυτούς τους καθαρισμούς, να δηλώσει τη συμμετοχή του στο δήμο Μαλεβιζίου.

Στόχος όλων αυτών των εκδηλώσεων, εκτός της καθαριότητας των παραλιών είναι και η ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος αλλά και η ανάδειξη της συμβολής του, στην ποιότητα ζωής και στην ανάπτυξη του κρητικού τουρισμού.