Σε σίριαλ και μάλιστα κακόγουστο έχει μετατραπεί η παραμονή ή όχι του Νίκου Αναστόπουλου στον ΟΦΗ. Ο Έλληνας τεχνικός, φαίνεται προβληματισμένος (!!) για το αν θα βρίσκεται και του χρόνου στον πάγκο των κρητικών.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκείνο που εξετάζει ο ''Αναστο'' είναι αν ο ΟΦΗ τελικά μπορέσει μέσα από ενδεχόμενη αλλαγή των ποινών να κάνει κάποιες μεταγραφές και έτσι να κάνει και εκείνος καλύτερα τη δουλειά του, διαφορετικά είναι δύσκολο να επιλέξει το δρόμο της παραμονής. Τα ερωτήματα που προκύπτουν όμως είναι εύλογα.

Σε ποια ομάδα της super league- που πήρε άδεια- μπορεί να δουλέψει του χρόνου ο Αναστόπουλος; Ρητορικό το ερώτημα:Σε καμία.

Ομάδες που θα μπορούσαν να περιοριστούν σε προπονητές τύπου Αναστόπουλου (ΠΑΣ, Κέρκυρα, Άρης) δεν πήραν άδεια. Οι υπόλοιπες, οι αξιόπιστες οικονομικά έχουν Μπάγεβιτς, Τσιώλη, Παράσχο, Δώνη...


Άρα οι επιλογές είναι μετρημένες, ενδεχομένως σε κάποιον νεοφώτιστο ή επιστροφή στην κατηγορία που σίγουρα είναι αποτελεσματικός, στη Β' Εθνική.

Επομένως αν κάποιος ''καίγεται'' για συνεργασία την επόμενη χρονιά ανάμεσα σε ΟΦΗ και Αναστόπουλο, τότε σίγουρα αυτός είναι ο δεύτερος.

Την ίδια ώρα η επιλογή Αναστόπουλου δε βολεύει σε καμία περίπτωση την κρητική ΠΑΕ, γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να δουλέψει με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Συμπέρασμα :άμεσα νέος προπονητής στον ΟΦΗ. Προπονητής τύπου Καβακά. 

Μανόλης Αλεξάκης